Lunch menu od 28.11 do 02.12 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (28 listopada) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka z ziemniakami, grzybami i jajkiem. Schab duszony z sosem porowym, kluski śląskie,surówka lub polędwiczki drobiowe panierowane, ziemniaki gotowane, surówka. 25,00 zł
Wtorek (29 listopada) Ogórkowa lub krem z brokuła i szpinaku. Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki tłuczone, surówka lub poduszki drobiowe nadziewane pieczarkami i mozzarellą, ziemniaki opiekane, surówka. 25,00 zł
Środa (30 listopada) Tajska z kurczakiem lub kapuśniak. Kurczak z dynią i sosem śmietanowym,ryż, surówka lub żeberka z sosem pieczeniowm, ziemniaki gotowane, buraczki zasmażane. 25,00 zł
Czwartek (01 grudnia) Pieczarkowa z makaronem lub barszcz biały z ziemniakami. Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym, gnocchi, kapusta zasmażana lub penne carbonara. 25,00 zł
Piątek (02 grudnia) Barszcz czerwony zabielany lub krem z dyni. Gulasz węgierski,kasza gryczana, ogórek kiszony lub devolay z serem, ziemniaki gotowane,surówka. 25,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl