Lunch menu 29.05 do 02.06 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (29 maja) Tajska z kurczakiem lub pomidorowa z makaronem. Schab w jajku z pieczarką i serem, ziemniaki gotowane, ogórek kiszony lub filet grillowany w salsie pomidorowej, ryz, surówka. 28,00 zł
Wtorek (30 maja) Grzybowa z makaronem lub ogórkowa. Devolay z serem, ziemniaki tłuczone, marchewka oprószana lub karczek grillowany, ziemniaki opiekane, surówka. 28,00 zł
Środa (31 maja) Szczawiowa z jajkiem lub grochówka. Polędwica wieprzowa w sosie koperkowym, ziemniaki tłuczone, ogórek kiszony lub filet w płatkach, ziemniaki opiekane, surówka. 28,00 zł
Czwartek (01 czerwca) Kapuśniak lub paprykowa. Gulasz wieprzowy, kasza, buraczki zasmażane lub filet w cieście naleśnikowym, ziemniaki gotowane, surówka. 28,00 zł
Piątek (02 czerwca) Gulaszowa lub jarzynowa. Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana lub carbonara 28,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl