Lunch menu od 24.01 do 28.01. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (24 stycznia) Pomidorowa z makaronem lub krupnik. Pierś panierowana, ziemniaki opiekane, surówka lub bryzol z pieczarkami, ziemniaki gotowane, surówka. 20.00 zł
Wtorek (25 stycznia) Grochówka lub barszcz biały. Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kluski gnocchi, kapusta zasmażana lub cordon bleu, ziemniaki opiekane, surówka. 20.00 zł
Środa (26 stycznia) Pieczarkowa z makaronem lub krem z buraka z kwaśna śmietaną. Pieczona łopatka z sosem własnym, kasza pęczak, buraki zasmażane lub karczek z grilla, ziemniaki opiekane, surówka. 20.00 zł
Czwartek (27 stycznia) Tajska z kurczakiem lub zalewajka. Roladka wieprzowa z pieczarkami i mozzarellą, ziemniaki gotowane, surówka lub kurczak z sosem meksykańskim, ryż, surówka. 20.00 zł
Piątek (28 stycznia) Fasolowa lub krem z dyni i marchewki z mlekiem kokosowym. Dorsz z sosem porowym, ziemniaki gotowane, surówka z kiszonej kapusty lub pierś drobiowa z grilla zapiekana z pomidorami i mozzarellą, ziemniaki opiekane, surówka. 20.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl