LUNCH MENU 17.06 DO 21.06. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (17 czerwca) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka z kiełbasą i grzybami. Sztuka mięsa w sosie chrzanowym, ziemniaki gotowane, surówka lub filet w płatkach kukurydzianych, ziemniaki opiekane, surówka. 30,00 zł
Wtorek (18 czerwca) Meksykańska z mięsem mielonym lub kalafiorowa z ziemniakami. Devolay z masłem, ziemniaki gotowane, surówka lub bitki wieprzowe w sosie własnym, kasza gryczana, młoda kapusta. 30,00 zł
Środa (19 czerwca) Barszcz czerwony z uszkami lub krupnik. Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytka, buraczki zasmażane lub cordon bleu, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Czwartek (20 czerwca) Grochówka z kiełbasą lub gulaszowa. Kurczak w sosie słodko - kwaśnym, ryz, surówka lub bryzol wieprzowy z pieczarkami i serem, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Piątek (21 czerwca) Grzybowa z makaronem lub koperkowa z ziemniakami. Makaron z kurczakiem, zielonymi warzywami i sosem serowym lub karczek z grilla, ziemniaki opiekane, surówka. 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl