LUNCH MENU 20.01 DO 24.01. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (20 stycznia) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka z kiełbasą i grzybami . Schab duszony z sosem chrzanowym, ziemniaki tłuczone, surówka lub polędwiczki drobiowe panierowane, ziemniaki opiekane, surówka . 32,00 zł
Wtorek (21 stycznia) Ogórkowa z ziemniakami lub tajska z kurczakiem . Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kluski gnocchi, buraczki zasmażane lub kurczak z ananasem i żurawiną, ziemniaki tłuczone, surówka . 32,00 zł
Środa (22 stycznia) Barszcz czerwony zabielany lub szczawiowa z jajkiem. Devolay z serem, ziemniaki tłuczone, marchewka oprószana lub shoarma wieprzowa, sos czosnkowy, ziemniaki opiekane, surówka . 32,00 zł
Czwartek (23 stycznia) Grzybowa z makaronem lub grochówka z kiełbasą . Gulasz węgierski, kopytka, ogórek kiszony lub filet drobiowy z grilla z salsą pomidorową, ziemniaki tłuczone, surówka . 32,00 zł
Piątek (24 stycznia) Krupnik lub żurek z kiełbasą i jajkiem . Dorsz panierowany, ziemniaki tłuczone surówka z kiszonej kapusty lub wieprzowina teriyaki, ryż, surówka . 32,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl