Lunch menu od 20.09 do 24.09. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (20 września) Pomidorowa z makaronem lub kartoflanka na wędzonce. Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana lub filet panierowany, ziemniaki opiekane, surówka. 20,00 zł zł
Wtorek (21 września) Zupa paprykowa lub koperkowa z ziemniakami. Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka lub devolay z masłem, ziemniaki tłuczone, marchewka z groszkiem. 20,00 zł zł
Środa (22 września) Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami lub krem z białych warzyw . Shoarma drobiowa, ryż z warzywami, surówka lub spaghetti bolognese. 20,00 zł zł
Czwartek (23 września) Fasolowa z zielonej fasolki lub krem z batatów i marchwi. Karczek z sosem z suszonych pomidorów, gnocchi, buraczki zasmażane lub Kurczak z grilla z sosem chimichurri, ziemniaki gotowane, surówka. 20,00 zł zł
Piątek (24 września) Barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami lub ogórkowa. Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki tłuczone, surówka lub makaron penne z kurczakiem i sosem grzybowym. 20,00 zł zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl