Lunch menu od 04.05 do 07.05. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Wtorek (04 maja) Zupa kalafiorowa lub paprykowa. Pierś drobiowa panierowana, ziemniaki opiekane, surówka lub bryzol wieprzowy z pieczarkami, ziemniaki gotowane, surówka. 18:00 zł
Środa (05 maja) Zupa krem z pomidorów z oliwą bazyliową lub żurek na zakwasie z jajkiem i kiełbasą. Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, buraki zasmażane lub filet drobiowy z papryką i szpinakiem w sosie śmietanowym, kasza pęczak, surówka. 18:00 zł
Czwartek (06 maja) Zupa krem z brokuła z miętą i limonką lub kapuśniak z kiszonej kapusty. Roladka wieprzowa nadziewana szpinakiem i fetą, ziemniaki gotowane, surówka lub pieczone udko z kurczaka, ziemniaki opiekane, surówka. 18:00 zł
Piątek (07 maja) Zupa meksykańska lub krupnik. Dorsz sauté, sos cytrynowy, ziemniaki tłuczone, surówka lub makaron z kurczakiem, cukinią groszkiem i sosem bazyliowym. 18:00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl