Lunch menu od 06.02 do 10.02 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (06 lutego) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka ziemniakami. Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i mozarellą,ziemniaki gotowane, surówka lub Kurczak orientalny w sosie cytrynowym, ryż, surówka. 25,00 zł
Wtorek (07 lutego) Barszcz czerwony zabielany lub krem ziemniaczany z koperkiem i prażoną cebulką. Cordon blue, ziemniaki opiekane, surówka lub Zraz wieprzowy z sosem pieczarkowym, ziemniaki tłuczone, kapusta zasmażana. 25,00 zł
Środa (08 lutego) Grochówka lub jarzynowa. Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, gnocchi, buraczki zasmażane lub makaron z kurczakiem, brokułem i sosem śmietanowym. 25,00 zł
Czwartek (09 lutego) Ogórkowa lub paprykowa z wieprzowiną. Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki tłuczone, surówka lub Poduszka drobiowa z pieczarkami i mozarellą,ziemniaki opiekane, surówka. 25,00 zł
Piątek (10 lutego) Krupnik lub kapuśniak. Gulasz węgierski z papryką, kasza gryczana,ogórek kiszony lub Filet drobiowy z wędzonym serem i żurawiną, ziemniaki gotowane, surówka. 25,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl