Lunch menu od 23.05 do 27.05 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (23 maja) Pomidorowa z makaronem lub kapuśniak . Filet z grilla z sosem serowym, ziemniaki gotowane, surówka lub makaron z polędwiczką wieprzową i z sosem grzybowym . 23,00 zł
Wtorek (24 maja) Pieczarkowa z makaronem lub krem z buraka . Curry z kurczakiem i ananasem, ryż, surówka lub szarpana łopatka z pomidorowym BBQ,ziemniaki gotowane, surówka . 23,00 zł
Środa (25 maja) Tajska z kurczaka lub krupnik ryżowy . Kotlet mielony, ziemniaki tłuczone, buraczki zasmażane lub karkóka z grilla, ziemniaki opiekane, surówka . 23,00 zł
Czwartek (26 maja) Barszcz czerwony z uszkami lub koperkowa z ziemniakami. Cepeliny z okrasą i kapusta zasmażana lub żeberka w sosie własnym,ziemniaki gotowane, ogórek kiszony . 23,00 zł
Piątek (27 maja) Grochówka lub krem ziemniaczany z koperkiem. Devolay z masłem, ziemniaki tłuczone, marczewka z groszkiem lub shorma wieprzowa, ziemniaki opiekane, suróka . 23,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl