Poniedziałek (01 marca) | Gulaszowa węgierska, devolay z masłem, ziemniaki gotowane, surówka. | 18.00 zł |
Wtorek (02 marca) | Pomidorowa z makaronem, pieczony karczek w sosie pieczarkowym, ziemniaki tłuczone, buraczki zasmażane. | 18.00 zł |
Środa (03 marca) | Żurek z kiełbasą i jajkiem, cepeliny z farszem mięsnym, kapusta zasmażana. | 18.00 zł |
Czwartek (04 marca) | Zalewajka z ziemniakami, kotlet cordon-blue - schab faszerowany szynką i serem, ziemniaki opiekane, surówka. | 18.00 zł |
Piątek (05 marca) | Krem z białych warzyw, panierowany filet z dorsza, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty. | 18.00 zł |
PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00
tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl