LUNCH MENU 22.07 DO 26.07. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (22 lipca) Kartoflanka z boczkiem lub barszcz czerwony z uszkami. Kurczak w sosie z suszonych pomidorów i szpinaku, ryz, surówka lub Kotlet schabowy z pieczarkami i serem, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana. 30,00 zł
Wtorek (23 lipca) Krem z dyni lub kapuśniak ze słodkiej kapusty. Kurczak w płatkach kukurydzianych, ziemniaki gotowane, surówka lub placek po zbójnicku z kwaśną śmietaną. 30,00 zł
Środa (24 lipca) Brukselkowa lub gulaszowa. Rumsztyk wieprzowy z prażoną cebulką, ziemniaki opiekane , surówka lub devolay z masłem, ziemniaki gotowane, marchewka oprószana 30,00 zł
Czwartek (25 lipca) Żurek z jajkiem i kiełbasa lub jarzynowa . Karczek po cygańsku, kasza gryczana, buraczki zasmażane lub kurczak w sosie teriyaki ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Piątek (26 lipca) Ogórkowa lub krem pomidorowy. Schab grillowany z boczkiem, ziemniaki opiekane, surówka lub polędwica wieprzowa, sos grzybowy, kluski śląskie, surówka. 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl