LUNCH MENU 18.11 DO 22.11. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (18 listopada) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka. Filet grillowany z suszonymi pomidorami, serem, ziemniaki tłuczone, surówka lub karczek w sosie własnym, kasza pęczak, ogórek kiszony. 30,00 zł
Wtorek (19 listopada) Ogórkowa lub pieczarkowa z makaronem. Wieprzowina w sosie teriyaki, ryż, surówka lub devolay z masłem. ziemniaki tłuczone, marchewka oprószana. 30,00 zł
Środa (20 listopada) Szczawiowa z jajkiem lub tajska. Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki tłuczone, kapusta zasmażana lub placek po zbójnicku z kwaśną śmietaną. 30,00 zł
Czwartek (21 listopada) Barszcz czerwony z uszkami lub krem z dyni. Karczek z grilla z masłem czosnkowym, ziemniaki opiekane, surówka lub kurczak w sosie pomidorowo - maślanym, ziemniaki tłuczone, surówka. 30,00 zł
Piątek (22 listopada) Grochówka lub krem z białych warzyw . Dorsz panierowany, ziemniaki opiekane,surówka z kiszonej kapusty lub bitki w sosie grzybowym, kasza gryczana, buraczki zasmażane. 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl