Lunch menu od 18.01 do 22.01. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi.
Poniedziałek (18 stycznia) Pieczarkowa z makaronem, kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka. 18.00 zł
Wtorek (19 stycznia) Pomidorowa z makaronem, shoarma drobiowa, ryż surówka, sos czosnkowy. 18.00 zł
Środa (20 stycznia) Kapuśniak, placki ziemniaczane z gulaszem węgierskim, surówka. 18.00 zł
Czwartek (21 stycznia) Meksykańska, cepeliny z farszem mięsnym, kapusta zasmażana. 18.00 zł
Piątek (22 stycznia) Chrzanowa z jajkiem, golonka pieczona bez kości, ziemniaki opiekane, ogórek kiszony. 18.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl