Lunch menu od 30.11 do 04.12. Zupę z lanchu można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi.
Poniedziałek (30 listopada) Barszcz czerwony z uszkami, grillowany filet drobiowy z sosem serowym, ziemniaki tluczone, surówka. 18.00 zł
Wtorek (01 grudnia) rosół z makaronem, kotlet mielony, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana. 18.00 zł
Środa (02 grudnia) Gulaszowa, grillowana karkówka, ziemniaki pieczone, surówka. 18.00 zł
Czwartek (03 grudnia) Zalewajka, polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym, kopytka, buraczki zasmażane. 18.00 zł
Piątek (04 grudnia) Jarzynowa, panierowany filet z dorsza, ziemniaki gotowane, surówka z kiszonej kapusty. 18.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl