Lunch menu od 08.08 do 12.08 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (08 sierpnia) Jarzynowa lub kapuśniak z młodej kapusty. Shoarma z sosem czosnkowym, ziemniaki opiekane, surówka lub bitki wieprzowe w sosie własnym, ziemniaki tłuczone, buraczki zasmażane. 23.00 zł
Wtorek (09 sierpnia) Tajska lub grzybowa z makaronem. Devolay, ziemniaki gotowane, marchewka oprószana lub pulpet wieprzowe w sosie pieczarkowym, ryż, surówka. 23.00 zł
Środa (10 sierpnia) Zalewajka lub krem z papryki. Karczek grillowany, ziemniaki opiekane, surówka lub gulasz wieprzowy, kasza gryczana, surówka z buraczków. 23.00 zł
Czwartek (11 sierpnia) Gulaszowa lub kalafiorowa. Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, kluski śląskie, kapusta zasmażana lub filet drobiowy panierowany w jajku, ziemniaki gotowane, surówka. 23.00 zł
Piątek (12 sierpnia) Barszcz czerwony z uszkami lub brokułowa. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym, ryż, surówka lub żeberko w sosie pieczeniowym ziemniaki tłuczone, ogórek kiszony. 23.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl