Lunch menu od 01.03 do 05.03 Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi.
Poniedziałek (01 marca) Gulaszowa węgierska, devolay z masłem, ziemniaki gotowane, surówka. 18.00 zł
Wtorek (02 marca) Pomidorowa z makaronem, pieczony karczek w sosie pieczarkowym, ziemniaki tłuczone, buraczki zasmażane. 18.00 zł
Środa (03 marca) Żurek z kiełbasą i jajkiem, cepeliny z farszem mięsnym, kapusta zasmażana. 18.00 zł
Czwartek (04 marca) Zalewajka z ziemniakami, kotlet cordon-blue - schab faszerowany szynką i serem, ziemniaki opiekane, surówka. 18.00 zł
Piątek (05 marca) Krem z białych warzyw, panierowany filet z dorsza, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty. 18.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl