Poniedziałek (18 listopada) | Pomidorowa z makaronem lub zalewajka. Filet grillowany z suszonymi pomidorami, serem, ziemniaki tłuczone, surówka lub karczek w sosie własnym, kasza pęczak, ogórek kiszony. | 30,00 zł |
Wtorek (19 listopada) | Ogórkowa lub pieczarkowa z makaronem. Wieprzowina w sosie teriyaki, ryż, surówka lub devolay z masłem. ziemniaki tłuczone, marchewka oprószana. | 30,00 zł |
Środa (20 listopada) | Szczawiowa z jajkiem lub tajska. Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki tłuczone, kapusta zasmażana lub placek po zbójnicku z kwaśną śmietaną. | 30,00 zł |
Czwartek (21 listopada) | Barszcz czerwony z uszkami lub krem z dyni. Karczek z grilla z masłem czosnkowym, ziemniaki opiekane, surówka lub kurczak w sosie pomidorowo - maślanym, ziemniaki tłuczone, surówka. | 30,00 zł |
Piątek (22 listopada) | Grochówka lub krem z białych warzyw . Dorsz panierowany, ziemniaki opiekane,surówka z kiszonej kapusty lub bitki w sosie grzybowym, kasza gryczana, buraczki zasmażane. | 30,00 zł |
PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00
tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl