Lunch menu od 21.06 do 25.06. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (21 czerwca) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka. Karczek w sosie własnym, gnocchi, surówka lub shoarma drobiowa, ryż z warzywami, surówka. 19,00 zł zł
Wtorek (22 czerwca) Chłodnik litewski z jajkiem lub krem ziemniaczany. Roladka wieprzowa z pieczarkami, ziemniaki gotowane, surówka lub makaron z kurczakiem, cukinią i sosem śmietanowym. 19,00 zł zł
Środa (23 czerwca) Kapuśniak z młodej kapusty lub zupa paprykowa. Pulpety wieprzowe z sosem koperkowym, ziemniaki gotowane, surówka lub naleśniki z serem i słodką śmietaną. 19,00 zł zł
Czwartek (24 czerwca) Fasolowa lub krem brokułowy. Pieczony filet z kurczaka ze szpinakiem i fetą, ziemniaki gotowane, surówka lub pieczeń rzymska z sosem chrzanowym, kasza gryczana, sałatka z buraczków. 19,00 zł zł
Piątek (25 czerwca) Żurek z kiełbasą i jajkiem lub jarzynowa. Dorsz z pieca z sosem cytrynowym, ziemniaki opiekane, surówka lub polędwiczki drobiowe panierowane, ziemniaki gotowane, surówka. 19,00 zł zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl