LUNCH MENU 02.12 DO 06.12. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (02 grudnia) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka ziemniakami i kiełbasą. Filet panierowany, ziemniaki tłuczone, surówka lub karczek w sosie własnym, kasza gryczana, ogórek kiszony. 30,00 zł
Wtorek (03 grudnia) Ogórkowa z ziemniakami lub tajska z kurczakiem. Devolay z serem, ziemniaki opiekane, marchewka oprószana lub bryzol z pieczarkami i serem, ziemniaki tłuczone, surówka. 30,00 zł
Środa (04 grudnia) Barszcz ukraiński lub grzybowa z makaronem. Kurczak po tajsku z orzechami nerkowca, ryż, surówka lub roladka wieprzowa z pieczarkami i mozzarellą. ziemniaki tłuczone, surówka. 30,00 zł
Czwartek (05 grudnia) Krupnik lub krem z dyni z mlekiem kokosowym. Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, kopytka, kapusta zasmażana lub filet w jajku z ananasem i żurawiną, ziemniaki tłuczone, surówka. 30,00 zł
Piątek (06 grudnia) Fasolowa na wędzonce lub pieczarkowa z makaronem. Dorsz panierowany, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty lub gołąbek z sosem pomidorowym, ziemniaki tłuczone, surówka. 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl