Lunch menu od 12.04 do 16.04. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką.
Poniedziałek (12 kwietnia) Zalewajka, karkówka grillowana, ziemniaki opiekane, surówka. 18.00 zł
Wtorek (13 kwietnia) Barszcz czerwony z uszkami, devolay z masłem, ziemniaki gotowane, marchewka z groszkiem. 18.00 zł
Środa (14 kwietnia) Zupa szczawiowa z jajkiem, polędwiczka wieprzowa sous-vide, sos kurkowy, kopytka, buraczki zasmażane. 18.00 zł
Czwartek (15 kwietnia) Poduszka drobiowa z pieczarkami i mozzarellą, panierowna w płatkach kukurydzianych, ziemniaki tłuczone, surówka. 18.00 zł
Piątek (16 kwietnia) Pomidorowa z makaronem, udko faszerowane mięsem mielonym, ziemniaki opiekane, surówka. 18.00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl