LUNCH MENU 22.04 DO 26.04. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (22 kwietnia) Pomidorowa z makaronem lub zalewajka. Karczek w sosie pieczeniowym, kasza gryczana, kapusta zasmażana lub filet panierowany, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Wtorek (23 kwietnia) Barszcz czerwony zabielany lub kapuśniak. Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, buraczki zasmażane lub kurczak słodko-kwaśny, ryż, surówka 30,00 zł
Środa (24 kwietnia) Kalafiorowa z ziemniakami lub meksykańska z mięsem mielonym. Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki gotowane, surówka lub polędwiczka w sosie grzybowym, gnocchi, surówka 30,00 zł
Czwartek (25 kwietnia) Żurek z jajkiem i kiełbasą lub jarzynowa z ziemniakami. Devolay z serem, ziemniaki gotowane, marchewka z groszkiem lub żeberka w sosie pieczarkowym, kopytka, surówka 30,00 zł
Piątek (26 kwietnia) Krupnik lub krem pomidorowy. Kurczak w sosie z suszonych pomidorów i szpinak, ziemniaki gotowane, surówka lub cordon blue, ziemniaki opiekane, surówka 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl