Lunch menu od 22.11 do 26.11. Zupę z menu lunchowego można zamienić na rosół z makaronem, drugie danie na tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi i surówką
Poniedziałek (22 listopada) Pomidorwa z makaronem lub zalewajka. Filet panierowany, ziemniaki opiekane, surówka lub karczek w sosie pieczeniowym, kluski gnocchi, kapusta zasmażana. 20,00 zł
Wtorek (23 listopada) Gulaszowa lub krem brokułowy. Filet drobiowy zapiekany ze szpinakiem, sosem serowym, ziemniaki gotowane, surówka lub wieprzowina słodko-kwaśna, ryż, surówka. 20,00 zł
Środa (24 listopada) Barszcz biały z ziemniakami lub zupa paprykowa. Devolaille, ziemniaki tłuczone, marchewka z groszkiem lub makaron z polędwiczką wieprzową i sosem grzybowym. 20,00 zł
Czwartek (25 listopada) Kapuśniak lub jarzynowa. Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki tłuczone, surówka lub żeberka pieczone z sosem miodowo-musztardowym, ziemniaki opiekane, surówka. 20,00 zł
Piątek (26 listopada) Koprkowa z ziemniakami lub krem z białych warzyw. Dorsz w panierce, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty lub schab duszony z sosem śliwkowym, kasza pęczak, buraki zasmażane. 20,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl